Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daymare: 1998

Sjekk ut skrekkspillet Daymare: 1998

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er blant dem som virkelig savner de klassiske Resident Evil-spillene, og kanskje mener at Resident Evil 7: Biohazard ikke er det du ser etter, så kan et nytt prosjekt fra utvikler Invader Studios kanskje være noe for deg.

De har nemlig løftet sløret av Daymare: 1998. Dette er veldig inspirert av 90-tallets skrekkspill, noe som gjelder både mekanikkene og atmosfæren.

Først skal det finansieres, så det vil dukke opp en Kickstarter-kampanje i 2017. I mellomtiden kan du lese mer om spillet på utviklerens hjemmeside, men først sjekke ut gameplaytraileren fra Daymare: 1998 her:

HQ
Daymare: 1998Daymare: 1998Daymare: 1998

Relaterte tekster

0
Sjekk ut skrekkspillet Daymare: 1998

Sjekk ut skrekkspillet Daymare: 1998

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er blant dem som virkelig savner de klassiske Resident Evil-spillene, og kanskje mener at Resident Evil 7: Biohazard ikke er det du ser etter, så kan et nytt...Loading next content