Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World War 3

Sjekk ut tilpasningsmulighetene i World War 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha sluppet det unike Chernobylite i sommer (kommer snart til konsoll) har The Farm 51 begynt å legge fokus på World War 3, deres realistisk taktiske actionspill som teamet har jobbet på i Early Access siden 2018.

I en ny video får vi en nærmere titt på de forskjellige tilpasningsmulighetene og uniformene som spillerne kan bære og bruke i spillet:

HQ

Videoen beskriver også hvordan man skaper sin egen spillbare operatør og hvordan det polske teamet studerte og 3D-scannet virkelige uniformer og våpen som inspirasjonskilde for realisme.

The Farm 51 lover flere oppdateringer "de kommende ukene og månedene", hvilket kan tyde på at en fullstendig versjon er på trappene.

World War 3

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live -  World War 3

Klokken 16 på GR Live - World War 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Er det rom for et nytt flerspillerskytespill i første person på markedet? Konseptet til World War 3 fra The Farm 51 er et moderne kampscenario med realistisk ballistikk...Loading next content