Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ashen

Sjekk ut veldig lovende gameplay fra Ashen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aurora44 og Microsoft har publisert en veldig lovende, 11-minutter lang gameplay-video fra det kommende rollespillet Ashen. Det har foreløpig ikke noen lanseringsdato, men skal etter sigende komme til både PC og Xboc One i løpet av året.

Spillet er inspirert av Souls-serien, men også Zelda- og King's Quest-seriene. Hvis du synes det høres interessant ut, kan du jo ta en titt på gameplay-videoen nedenfor. Hva synes du?

HQ
Ashen

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Ashen

Klokken 16 på GR Live - Ashen

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Aurora44 sitt spill Ashen har nettopp ankommet Xbox Game Pass, og for å feire denne anledningen gir vi oss i kast med dette souls-lignende spillet i dagens utgave av GR...

0
Ashen er ute til PC og Xbox One nå

Ashen er ute til PC og Xbox One nå

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommer fikk vi vite at Ashen fortsatt skulle lanseres før året var omme om alt gikk etter planen, og at Aurora44 håpet at det Souls-inspirerte spillet ville nyte godt...Loading next content