Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports FC 24

Sjokkerende nok toppet EA Sports FC 24 PS Store-listen over nedlastede spill i Europa i 2023.

Med Galtvortes arv på topp i Nord-Amerika.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har nå avslørt de mest nedlastede titlene på hele PlayStation Store i løpet av 2023. Sjokkerende nok ble det beste PS4- og PS5-spillet på de europeiske markedene EA Sports FC 24, til tross for at tittelen først debuterte i september. Hogwarts Legacy og Call of Duty: Modern Warfare III fulgte opp på andre- og tredjeplass på PS5-listene, mens Minecraft og Red Dead Redemption 2 inntok pallplassene på PS4-listene.

I Nord-Amerika så det litt annerledes ut. Hogwarts Legacy toppet PS5-listene, med Modern Warfare III på andreplass og Marvel's Spider-Man 2 på tredjeplass. På PS4-listene var det Modern Warfare III som ledet, med Hogwarts Legacy og MLB The Show 23 på de neste plassene.

PS VR2-listene var svært like i både Europa og Nord-Amerika. Pavlov ledet an i begge regioner, med Kayak VR: Mirage på andreplass og Beat Saber på tredjeplass i Europa, og Beat Saber på andreplass og Kayak VR på tredjeplass i Nord-Amerika. Dette var omtrent det samme temaet for salg av PSVR-spill, da topp tre i EU besto av Job Simulator, Beat Saber og Superhot VR, mens NA så Beat Saber ved roret, med Job Simulator og Superhot VR på de neste plassene.

På gratisspill-listene for PS4 og PS5 var det de samme tre spillene på pallen i begge markeder, med Fortnite på topp, Roblox på andreplass og Call of Duty: Warzone på tredjeplass.

Du kan se de fullstendige listene for hver kategori her for å se hvor årets PlayStation-favoritt endte opp.

EA Sports FC 24

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content