Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nintendo Land

Skal den hvite Wii U-modellen oppgraderes?

Det kan se ut til at høsten vil by på gode tider for nølende Nintendo-tilhengere. Nye rykter sier nemlig at Basic-modellen skal oppgraderes og Premium skal prisreduseres...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den hvite Wii U-modellen er ikke et veldig attraktivt kjøp slik den er i dag, med minimal lagringsplass og uten Nintendo Land. Dette kan det snart bli en endring på, skriver Nintendo Enthusiast. De skal ha plukket opp et rykte som sier at Nintendo har planer om å inkludere Nintendo Land fra høsten av, og samtidig senke prisen på den svarte Premium-modellen.

Hvis dette skulle stemme, så vil vi uansett få høre mer om det på enten E3 eller Gamescom ettersom Nintendo har planer om å delta på begge messene.

Nintendo Land

Relaterte tekster

6
Nintendo LandScore

Nintendo Land

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Nintendo har fått sin egen fornøyelsespark, og du er invitert. Dessverre har den like mange opp- og nedturer som en berg- og dalbane.

6
Skal den hvite Wii U-modellen oppgraderes?

Skal den hvite Wii U-modellen oppgraderes?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det kan se ut til at høsten vil by på gode tider for nølende Nintendo-tilhengere. Nye rykter sier nemlig at Basic-modellen skal oppgraderes og Premium skal prisreduseres...Loading next content