Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cube World

Skal dette ta over for Minecraft?

Sjekk ut indiespillet Cube World

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Indieklassikeren Minecraft har høstet enorm suksess gjennom årene, og ikke overraskende har mange kreative sjeler latt seg inspirere av Marcus "Notch" Perssons unike spill.

Blant titlene som åpenbart har hentet inspirasjon fra Minecraft finner vi det sjarmerende eventyr-/rollespillet Cube World, som ser riktig så lovende ut.

Cube World har en noe større detaljrikdom enn Mojangs hjertebarn, men den firkantede, selvgenererende verdenen er på plass også her. Når det gjelder innholdet vil imidlertid ikke Cube World satse på bygging og graving, men heller tradisjonelle rollespillelementer og ulike quests.

Spillet har ikke fått noen utgivelsesdato ennå, men dersom du har sansen for Minecraft og/eller rollespill kan dette være verdt å følge med på.

Mer informasjon finner du på bloggen til skaperen "Wolley". Du finner også en rekke videoer på Wollays Youtube-kanal.

Cube World
Bilder fra Wollays blogg.
Cube WorldCube World

Relaterte teksterLoading next content