Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mirror's Edge

Skal ikke bli en Battlefield-fabrikk

Dice vil heller spille på flere strenger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svenske Dice er utvilsomt mest kjent for Battlefield-serien, og selv om et nytt spill i serien ankommer allerede neste år, bedyrer Patrick Soderlund fra EA Games at studioet også har andre jern i ilden:

- Dice består av omkring 300 folk som holder til i Stockholm-studioet. Ikke alle jobber med Battlefield-ting, og det er så absolutt med hensikt. Vi vil ikke bli en Battlefield-fabrikk, forklarer Söderlund, som selv har jobbet som sjef i Dice.

- Med én gang vi sier at vi skal lage Battlefield-spill resten av livet, mister vi fremdriften, og da vil vi ikke utvikle oss. Hvis de skal klare å lage gode Battlefield-spill er de derfor avhengig av å kunne lage andre ting også, fortsetter han.

Det siste spillet Dice lagde som ikke bar Battlefield-logoen var Mirror's Edge fra 2008. Men det er vel ingen som vil ha en oppfølger til dét, eller hva?

Kilde: OXM.

Mirror's Edge

Relaterte tekster

Mirror's EdgeScore

Mirror's Edge

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Det er nytenkende, det er lekkert, og det er fantastisk vanskelig. Carl Thomas har trent opp stålkondis og testet ut Mirror's Edge!Loading next content