Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Skal Onlive legges ned?

Omstruktureringer i selskapet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Onlive har nå kommentert saken og bekreftet at store deler av den nåværende staben vil bli værende i jobbene sine, da en ny investor har kjøpt opp selskapet. Driften forventes å fortsette som tidligere.

Opprinnelig sak:
OnLive, en tjeneste som lar deg streame spill, innkalte til møte i går hvor de sa opp alle sine omlag 200 ansatte i det selskapets direktør, Steve Perlman kaller en omstrukturering. Alle fikk beskjed om å pakke sakene sine å være ute av bygningen innen kl. 16.00. De har visstnok fått nye investorer som kun har invitert med omlag 20 prosent av de som jobbet for selskapet videre. Ingen vet hvem den nye investoren er.

Selskapets tjeneste er ikke så populær som de skal ha det til heller. Av sine påståtte 2 millioner brukere er det kun rundt 1800 mennesker som bruker tjenesten til en hver tid. Det høye tallet er rett og slett bare brukere som har registrerte seg på nettsiden, ikke faktiske brukere av tjenesten.

Etter at Gaikai ble kjøpt opp av Sony før sommeren var Steve Perlman utrolig spent på om det samme kom til å skje med hans tjeneste. OnLive hadde fått tilbud om et oppkjøp av Hewlett-Packard, men det ble ikke noe av da Perlman siktet etter et salgstall på rundt 5,9 milliarder kroner. Han hadde også sagt til noen av sine ansatte at han regnet med å gå til søksmål mot Gaikai for brudd på patenter OnLive sitter på.

Hva dette vil ha å si for støtten selskapet har gitt den nye konsollen Ouya er også usikkert.

Skal Onlive legges ned?


Loading next content