Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Skaperen av The Witcher 3s genitalia-mod hevder CD Projekt Red brukte den uten tillatelse

Studioet har hevdet at det inkluderte den ved et uhell.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CD Projekt Red har nylig måttet ta tilbake ganske mye som det har hevdet om at inkluderingen av en mod som la til realistiske kvinnelige kjønnsorganer i den nye versjonen av The Witcher 3: Wild Hunt var et tilfeldig uhell.

Med en ny oppdatering håper CD Projekt Red å fjerne modifikasjonen, men det ser ikke ut til at historien vil ende der, da den opprinnelige skaperen av mod-en sier at den ble brukt uten deres tillatelse.

I en uttalelse til Kotaku har modderen bak "Vaginas for Everyone" hevdet at CD Projekt Red ikke fikk tillatelse til å bruke mod-en. Imidlertid har The Witcher-utviklerne tidligere hevdet at de fikk tillatelse fra mod-skaperne til å bruke arbeidet deres i The Witcher 3s neste generasjons versjoner. De uttalte til og med at de refunderte skaperne og at de vil bli omtalt i rulleteksten.

Med tanke på at genitalia-moden sannsynligvis har blitt lagt til ved et uhell ville det være fornuftig at modderen ikke ble kontaktet i prosessen med å legge til moden i spillet.

Hva synes du om denne situasjonen?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content