Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Skaperne av Tony Hawk's Pro Skater-remasteren stopper å lage egne spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vicarious Visions har eksistert i snart 25 år, men de fleste merket seg nok ikke navnet før Crash Bandicoot: Nsane Trilogy og Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2. Plutselig virket det om om studioet ville få anerkjennelsen det fortjener, men det virker langt mindre sannsynlig nå.

GamesIndustry.biz avslører at Vicarious Visions nå flyttes fra Activision-siden av Activision Blizzard over til Blizzard, hvor utviklerne utelukkende skal jobbe med "eksisterende Blizzard-spill og initiativer". Dette betyr at studioet ikke vil være hovedutvikler av spill lenger, men i stedet hjelpe til og støtte de som for eksempel har hovedansvaret for Diablo IV, Overwatch 2 og lignende. Ganske synd med tanke på arbeidet disse 200+ utviklerne har gjort de siste årene, men forhåpentligvis betyr det bare at spillene de hjelper til med blir enda bedre.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Relaterte teksterLoading next content