Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodborne

Skjult, ubrukt boss i Bloodborne oppdaget

En youtuber har gjenopprettet koder fra forskjellige versjoner av FromSoftware og Sonys tittel og har vist en boss som ble slettet fra det endelige spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fortsatt kanskje en av de mest høylytte forespørslene fra spillere til Sony: gi ut en versjon av Bloodborne på PC (og med 60 FPS, mens vi er i gang). From Softwares tittel er nesten 8 år gammel, og til tross for den massive kritiker- og salgssuksessen, har det ikke vært antydning til en oppfølger eller planer om en revisjon siden PS4-utgivelsen.

Og mens noen mennesker prøver å tjene penger på navnet bak skapernes rygg, fortsetter andre å dykke inn i hemmelighetene og kodene på jakt etter noe mer. Og nå er det oppdaget en ny boss i spillet. Denne bossen (som ikke kom med i den endelige versjonen) har blitt oppdaget av den velkjente youtuberen Lance McDonald, som har sporet den i spillets kode gjennom forskjellige forhåndsversjoner. Det er Snake Ball, et monster som ser ut til å bestå av en mengde sammenflettede gigantiske slanger, og har en viss likhet med Hydra fra Dark Souls.

I alle fall er avsløringen et bevis på at, til tross for at så mye tid har gått siden utgivelsen, klarer Bloodborne fortsatt og vil fortsette å holde oppmerksomheten til spillere, i hvert fall til oppfølgeren kommer.

Bloodborne

Relaterte tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Får de gamle jegerene blodet til å koke igjen, eller burde de holdt seg borte? Vi har anmeldt den første utvidelsen til Bloodborne...

BloodborneScore

Bloodborne

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Gamereactors svenske redaktør har trosset det faktum at han har verdens dårligste tålmodighet for å sette en karakter på et av de mer krevende spillene i historien...Loading next content