Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy IX

Skru av tilfeldige møter i Final Fantasy IX til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Playstation-klassikeren Final Fantasy IX skal som kjent slippes til PC, Android og iOS i begynnelsen av 2016, og på Steam kan vi nå lese at PC-versjonen vil inneholde "seven game boosters including high speed and no encounter modes." Sistnevnte innebærer at man kan unngå å havne i kamp for hvert femte steg man tar, og det kan vi like. Det gjenstår fortsatt å se om de samme mulighetene finnes i mobilutgaven av spillet.

Final Fantasy IX

Relaterte tekster

2
Final Fantasy IXScore

Final Fantasy IX

ANMELDELSE. Skrevet av Nick Price

Square har med det siste FF-spillet til PSone prestert en verdig avslutning, i et brak av blendende flott grafikk og fengende dypt gameplay.

0
Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Tirsdag kunne Square Enix annonsere at deres suverene Playstation-spill Final Fantasy IX har blitt sluppet til Android og iOS. Hvis du skulle synes at prisen er for høy...Loading next content