Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få spesielle bonuser på banen.

Skurkene består av Eggman, også kjent som Dr. Robotnik, en teknikklasse; Metal Sonic, som naturlig nok fokuserer på hurtighet og Zavok, demonlederen av Deadly Six, som først dukket opp i Sonic Lost World. Nedenfor finner du et bilde av trioen.

Team Sonic Racing skulle egentlig slippes i løpet av høsten 2018, men Sega utsatte det til mai 2019. Ikke den beste avgjørelsen viste det seg, for Crash Team Racing Nitro-Fueled ble nemlig kunngjort i mellomtiden.

Team Sonic Racing

Relaterte tekster

5
Team Sonic RacingScore

Team Sonic Racing

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen på racerbanen sammen med Tails, Sonic, Shadow og resten av gjengen.

0
Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få...

0
Team Sonic Racing utsettes til 2019

Team Sonic Racing utsettes til 2019

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sumo Digital ventet helt til mai før de bestemte seg for å endelig avduke det lenge ryktede Team Sonic Racing, men da bekreftelsen kom var det godt å se at ventetiden til...Loading next content