Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få spesielle bonuser på banen.

Skurkene består av Eggman, også kjent som Dr. Robotnik, en teknikklasse; Metal Sonic, som naturlig nok fokuserer på hurtighet og Zavok, demonlederen av Deadly Six, som først dukket opp i Sonic Lost World. Nedenfor finner du et bilde av trioen.

Team Sonic Racing skulle egentlig slippes i løpet av høsten 2018, men Sega utsatte det til mai 2019. Ikke den beste avgjørelsen viste det seg, for Crash Team Racing Nitro-Fueled ble nemlig kunngjort i mellomtiden.

Team Sonic Racing

Relaterte tekster

5
Team Sonic RacingScore

Team Sonic Racing

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen på racerbanen sammen med Tails, Sonic, Shadow og resten av gjengen.

0
Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få...

0
Team Sonic Racing utsettes til 2019

Team Sonic Racing utsettes til 2019

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sumo Digital ventet helt til mai før de bestemte seg for å endelig avduke det lenge ryktede Team Sonic Racing, men da bekreftelsen kom var det godt å se at ventetiden til...Loading next content