Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrims hester kan rapportere deg for dine forbrytelser

Du kan bli forrådt av din egen trofaste hingst.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når du er ute og vandrer i Skyrims skogsområder, med tilsynelatende ingen ser hva du holder på med kan du falle i fellen av å tro at det ikke er noen som kan oppdage at du begår en forbrytelse. Enten det er å drepe en tilfeldig NPC som en del av et Dark Brotherhood-oppdrag eller stjele en sweetroll er det alltid minst én hemmelig agent som ser etter alle forbrytelser.

Ifølge den uoffisielle Elder Scrolls Wiki er det ikke bare humanoide øyne du må passe på når du begår en forbrytelse, ettersom dyr - inkludert din egen hest - kan oppdage deg og rapportere deg til vaktene, noe som øker dusøren din.

Dette betyr at du må drepe omkringliggende dyr så vel som mennesker hvis du ønsker å frikjenne deg selv fullt ut. Det er en ganske mørk erkjennelse, og en dum en, når du begynner å lure på hvordan en hest kunne informere noen om at du drepte en mann dypt inne i Skyrims skogsområder.

Var du klar over denne Skyrim-hemmeligheten?

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte teksterLoading next content