Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Slettet fra Bioshock

Fiender som ikke fikk være med

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Irrational Games som lagde det første Bioshock-spillet har lagt ut fem konseptbilder av fiender som var planlagt til Bioshock, men som ble kansellert i siste sekund. Under kan du ta en nærmere titt på fem skumlinger som du nesten fikk sjansen til å bekjempe i spillet.

Bioshock 2
Yam Hand - Tegneren Robb Waters har følgende å si om mannen med den forvokste armen: - En ting jeg likte med denne figuren var den rare og unike hodeformen. Den fikk deg til å lure på hva som egentlig foregår under den slappe sekken.
Bioshock 2
Thug Aggressor - Overdimensjonerte lemmer var tydeligvis i skuddet når en del av fiendene ble utformet.
Bioshock 2
Jellyman - Kanskje er det dette som skjer om du får i deg for mye Adam?
Bioshock 2
Monster Bug - Dette forvokste insektet begynte som et egg inni et menneske, for så å vokse seg større og større og til slutt bryte ut og ta over menneskekroppen.
Bioshock 2
Grub Mutant - Nok et insekt som klekkes inni mennesker.

Relaterte tekster

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har vært på befaring i Rapture, og vurderer sterkt å flytte dit på heltid. Bare de blir kvitt alle likene først, vel å merke...Loading next content