Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved Anniversary

Slik blir Kinect i Halo Anniversary

Bruk stemmekontroll til å kaste granater

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forbindelse med Comic-Con-messen i USA har Microsoft avdekket noen nye detaljer om det kommende Halo: Combat Evolved Anniversary, og denne gangen var det spillets Kinect-moduser som stod i sentrum.

Gjennom Analyse Mode vil man nemlig kunne bruke Kinect til å motta informasjon om våpen, fiender og andre ting du måtte komme over ved å føre hånden over våpenet og si ordet scan. Disse våpnene og fiendene vil da bli lagt til i en egen database man kan gå inn i for å friske opp Halo-kunnskapen sin.

Ved siden av Analyse-modusen vil man også kunne bruke stemmekontroll til å bytte mellom spillets originalmodus, og den mye omtalte Classic-modusen, der man kan se spillet med grafikken til det originale Xbox-spillet.

Disse modusene stemmer godt overrens med lovnadene utvikler 343 Industries ga på årets E3-messe, da de påpekte at Kinect-funksjonaliteten ville by på nye muligheter uten å bryte med kjernen i spillmekanikkene.

Når det er sagt har 343 Industries også lagt til noen funksjoner som er mer på grensen i forhold til gameplay. Ved å bruke stemmekommandoer som reload og grenade vil nemlig godeste Master Chief gjøre nettopp disse tingene på eget initiativ.

I tråd med hva som ble sagt på E3-messen vil imidlertid Kinect-modusene være fullstendig frivillige.

Halo: Combat Evolved Anniversary slippes den 15. november, eksklusivt til Xbox 360.

Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo: Combat Evolved Anniversary, bedre med Kinect?

Relaterte tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

Master Chief går tilbake til røttene i en fargesprakende nyutvikling av Combat Evolved. Tåler gjenopplivelsen av Bungies mesterverk tidens tann?

Halo vs. Halo Anniversary

Halo vs. Halo Anniversary

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvor mye penere er egentlig Halo Anniversary sammenlignet med originalen? Vi har satt opp veteranen og nykommeren side ved side...Loading next content