Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

Slik blir middelalderen gjenskapt i A Plague Tale: Innocence

Dark Ages er tittelen på den andre episoden i bak-kulissene-dokumentaren til A Plague Tale: Innocence.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke fikk A Plague Tale: Innocence endelig en lanseringsdato. Det kommer til PC, PS4 og Xbox One den 14. mai. Kunngjøringen fikk selskap av første episode i en bak-kulissene-serie om spillet kalt Root of Innocence.

Nå, en uke senere, er andre episode på plass. Den heter Dark Ages, og tar for seg den historiske settingen og omgivelsene i spillet. Utviklerne forteller om alle de små franske landsbyene de har besøkt for å få bygningene riktig, og hvordan de har rådført seg med kunstmalere for skape den riktige atmosfæren i spillet.

Du kan se episoden i videoen nedenfor. Tredje episode kommer om en uke. Virker det lovende?

HQ
HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content