Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Slik blir Rainbow Six: Seige-eventen i Ghost Recon: Wildlands

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige torsdag kunne Ubisoft kunngjøre at PvE-oppdraget som kommer til Ghost Recon: Wildlands med morgendagens Special Operations 2-oppdatering vil bringe Rainbow Six: Siege inn i spillet. Hvordan ønsket de ikke å si da, for disse detaljene sparte de til i dag.

Det viser seg at eliteoperatøren Caveira har forsvunnet, og Rainbow-enheten frykter at hun kan ha onde planer i Bolivia. Siden Ghost-soldatene våre kjenner området inn og ut slår operatørene Valkyrie og Twitch seg sammen med dem for å finne ut hva som foregår. Traileren vi har fått får det i alle fall ikke til å virke usannsynlig at har noen mindre lovlige planer, så da passer godt at vi får flere nye våpen, nærkampangrep, klær og mer å tilpasse figurene våre med. Vi får også en titt på de nye figurklassene, og de virker relativt interessante spør du meg.

Hvordan synes du oppdateringen ser og høres ut?

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...Loading next content