Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witness

Slik blir The Witness med Playstation 4 Pro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Sony annonserte den nye, kraftigere PS4-modellen Playstation 4 Pro (tidligere kjent som Neo), kom det frem at utvalgte eksisterende spill skulle oppdateres for å dra nytte av den forbedrede maskinvaren. Blant dem finner vi gåtespillet The Witness, og nå har utvikler Thekla Inc delt de første detaljene om hva dette innebærer.

Oppdateringen vil legge til en PS4 Pro-modus som oppskalerer grafikken til 4K-oppløsning for de som har en TV som støtter dette. De vurderer også å bygge om teksturene til 1440p-oppløsning før oppskaleringen, så lenge de klarer å holde bildeoppdateringen på 60 fps. Per nå kjører spillet med 900p-oppløsning, og med PS4 Pro-oppdateringen skal dette øke til 1080p for de som ikke har en 4K-TV. Samtidig skal kvaliteten på antialiasing økes fra 2x til 4x MSAA.

Inntil videre har ikke utviklerne tatt noen avgjørelse angående HDR-grafikk, men det er definitivt oppe til vurdering.

The Witness

Relaterte tekster

3
The WitnessScore

The Witness

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Er det mulig å ha det gøy på en øde øy fylt til randen med puzzles? Eirik har prøvd det, og har nå kommet tilbake for å fortelle om opplevelsen.Loading next content