Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Slik forbedrer ekstremværet og oppgraderingene Just Cause 4

Vi har samlet sammen fem ting som er verdt å bemerke seg om comebacket til Rico Rodriguez.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det første vi fikk se fra Just Cause 4 var en Steam-reklame som ikke la skjul på at et av spillets største nyvinninger vil være ekstremvær, så vi begynte raskt å lure på hvordan dette vil påvirke gameplayet. Svaret kan i korte trekk sies å være at det påvirker nærmest alt. Orkaner legge store områder i ruiner, lynnedslag ødelegge skyhøye tårn, og vinden virkelig skape trøbbel både for oss og fienden i luften. Du kan se mer av dette og de andre forbedringene som venter i videoen under.

HQ

Til tross for en rekke lekkasjer hadde Avalanche Studios mer enn nok av ting å avsløre om Just Cause 4, det neste spillet i den eksplosive action-serien deres, med favoritt-frihetsforkjemperen vår, Rico Rodriguez, i hovedrollen. I videoen nedenfor tar vi en titt på de fem kuleste tingene vi lærte om spillet under denne ukas store E3 Blowout.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content