Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Slik fungerer magien i Immortals of Aveum

Vi ser på hvordan Ascendant Studios' FPS skal gjøre oss til verdens heftigste magiker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nå kan vi telle ned til lanseringen av Immortals of Aveum på PC, PlayStation 5 og Xbox Series på én hånd. The magiske førstepersons skytespillet slippes den 22. august, så vi har bestemt oss for å ta en nærmere titt på hvordan magien fungerer.

For å lære forskjellen på rød, blå og grønn magi kan du se videoen under. Her viser og forklarer vi nemlig styrkene og svakhetene til hver enkelt, samt hvor lett det er å blande alle sammen i kampens hete. Vi går også litt inn på hvordan du kan tilpasse egenskapene dine og utstyret ditt slik at Jak passer best mulig til din spillestil, så denne videoen er lurt å få med seg.

HQ

Relaterte tekster

2
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ascendant Studios har fått en forbløffende god start, for dette er et av de beste FPS-spillene på mange år og uten tvil starten på en fantastisk serie.Loading next content