Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Infinity Blade III

Slik ser spillene ut på iPhone 6 Plus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet at mange synes Apples iPhone 6 Plus er for stor til å ha i bukselommen, men den kommer utvilsomt til å være god for spill. Som spesialister på spill til smarttelefoner har Touch Arcade tatt et par bilder for å vise hvordan det vil se ut når man spiller på denne telefonen.

Klikk på bildene for å få full oppløsning på Infinity Blade III, Modern Combat 5 og Wayward Souls. Det har imidlertid dukket opp rapporter om at noen spill er dårlig optimalisert for de nye telefonene og at andre opplever grafikkfeil - noe som kan være greit å vite hvis spilling på telefonen er viktig for deg.

Infinity Blade III
Infinity Blade III
Infinity Blade III

Relaterte tekster

1
Slik ser spillene ut på iPhone 6 Plus

Slik ser spillene ut på iPhone 6 Plus

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi vet at mange synes Apples iPhone 6 Plus er for stor til å ha i bukselommen, men den kommer utvilsomt til å være god for spill. Som spesialister på spill til...

0
Infinity Blade III ute nå

Infinity Blade III ute nå

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Infinity Blade-serien fra Epic Games og Chair Entertainment er rangert som en av de mest teknisk imponerende til iOS-plattformen, og nå er det tredje spillet i serien...Loading next content