Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Origins

Slik skal Assassin's Creed: Origins skille seg ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Assassin's Creed: Origins har fått mye oppmerksomhet etter at serien tok et friår i 2016, og på E3 var spillet på plass i all sin prakt. Vi fikk snakket litt med kreativ sjef på spillet, Jean Guesdon, og han kunne fortelle om spillet og hvordan det skiller seg fra resten av serien.

Intervjuet ser du nedenfor, men husk også å lese våre
inntrykk
fra da vi fikk teste spillet med egne hender.

HQ
Assassin's Creed: Origins

Relaterte tekster

3
Assassin's Creed: Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Bengt dro tilbake til Egypt, og man kan vel trygt si at han kom tilbake med litt brunfarge. Spørsmålet er hvor mye lenger han ønsker å gjøre det samme i de solfylte omgivelsene.

Assassin's Creed: OriginsScore

Assassin's Creed: Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Origins passer ikke bare fordi det er starten på historien, men også fordi det er starten på en ny, bedre epoke i en serie som har slitt de siste årene.

0
Påskesalget på PS Store har startet!

Påskesalget på PS Store har startet!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Påska kommer med en rekke tradisjoner; male påskeegg, dra på hytta, gå på i ski i påskesola og, så klart, salg på spill! Playstation Blog har kunngjort at påskesalget nå...Loading next content