Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Slik skal Good Old Games hjelpe USA ut av krisen

Lanserer salg med rabatter på spill som Capitalism Plus, Alpha Centauri og Tropico Reloaded.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

USA har nå vært "stengt" i litt over en uke. Og det ser ikke ut som det vil stoppe med det første. Av den grunn valgte Good Old Games-gutta å lage et lite salg for å sette fokus på situasjonen:

- Stengte dører er aldri populært, det viser alle meningsmålinger blant amerikanere flest. Dessuten ser amerikanerne kanskje etter noe morsomt å gjøre nå som alle nasjonalparker er stengt, står det i nyheten på hjemmesiden til GOG.

De fortsetter med å liste opp en rekke spill, mens de blant annet påpeker at Capitalism Plus og Capitalism 2 vil gi deg den mest realistiske økonomisimulatoren på markedet. En runde med Tropico Reloaded vil dessuten avsløre hva som skjer om regjeringen går helt bananas.

De nevner også at det har vært mye snakk om helsesystemet i USA, og at Theme Hospital kan gi deg en rask opplæring i hvordan det skal gjøres ordentlig. Spenstig.

Uansett hva du måtte føle om det som skjer i USA, så kan du plukke opp en bråte med gode spilltitler til lite penger, og etter mange kalkulasjoner kan man vel konkludere med at spillene koster like mye som det er penger igjen i statskassa til USA.

Slik skal Good Old Games hjelpe USA ut av krisen


Loading next content