Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

Slik sprer pesten seg i A Plague Tale: Innocence

Children of the Plague tar for seg rottesvermene som herjer i Frankrike og jakter på Hugo og Amicia.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Asobo Studio har vært veldig gira på vise frem A Plague Tale: Innocence de siste ukene, og har publisert to episoder i en bak-kulissene-dokumentar om spillet. Den første episoden, Roots of Innocence, tok for seg hovedpersonene Hugo og Amicia i det de prøver å håndtere den farlige situasjonen de har havnet i. Andre episode, Dark Ages, tok for seg den historiske settingen og omgivelsene i spillet. Nå er den tredje episoden her. Den heter Children of the Plague, og tar for seg "the unnatural rat plague" som herjer rundt i Frankrike og jakter på det stakkars søskenparet, som desperat prøver å finne trygghet.

Som du sikkert vet fører rottene pesten med seg hvor de enn går, og utgjør dermed en sentral del av strukturen i spillet. Inkvisisjonen bekjemper rottene med spesielle våpen, men kommer de til å vinne?

Spillet kommer til PC, PS4 og Xbox one den 14. mai.

HQ
HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content