Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Slime Rancher 2
Featured: E3 2021 Coverage

Slime Rancher 2 avduket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Monomi Park satte seg selv rett på spillkartet da de slapp Slime Rancher som Early Access i 2016, og suksessen stoppet ikke akkurat med den skikkelige lanseringen året etter. Spillerbasen har bare fortsatt å vokse takket være en drøss med oppdateringer, men nå har utviklerne bestemt seg for å ta grep slik at opplevelsen kan nå helt nye høyder.

Slime Rancher 2 er altså på vei, og skal gjøre alt bedre, mer sjamerende og mer variert ved å ta oss til et nytt, fargerikt område fylt med nye slimballer og andre skapninger. Dette betyr selvsagt også at vi kan bruke, bygge og skape nye ting som det er glimt av i traileren og det kommer mer informasjon om senere.

HQ
Slime Rancher 2
Slime Rancher 2Slime Rancher 2Slime Rancher 2Slime Rancher 2

Relaterte tekster

0
Slime Rancher 2 avduket

Slime Rancher 2 avduket

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Monomi Park satte seg selv rett på spillkartet da de slapp Slime Rancher som Early Access i 2016, og suksessen stoppet ikke akkurat med den skikkelige lanseringen året...Loading next content