Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Slime Rancher 2

Slime Rancher 2 klart for lansering i høst

Og vi har fått en ny trailer som viser mer gameplay.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Xbox & Bethesda Games Showcase Extended i går kveld brukte utvikler Monomi Park anledningen til å gi fans en ny kikk på Slime Rancher 2 i form av en ny gameplaytrailer.

Her får vi se hva slags nye biomer som tilbys i oppfølgeren, samt hvilke andre muligheter og mysterier den nye lokasjonen Rainbow Island har å tilby.

Traileren ga oss også et lanseringsvindu for spillet, og Slime Rancher 2 er planlagt å komme til høsten en gang. Vi har fortsatt ikke en eksakt dato, men det vi vet er at spillet kommer til PC og Xbox, og vil være tilgjengelig med Game Pass fra første dag.

Se den nye traileren nedenfor.

HQ
Slime Rancher 2

Relaterte tekster

0
Slime Rancher 2 avduket

Slime Rancher 2 avduket

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Monomi Park satte seg selv rett på spillkartet da de slapp Slime Rancher som Early Access i 2016, og suksessen stoppet ikke akkurat med den skikkelige lanseringen året...Loading next content