Norsk
Gamereactor
nyheter
Slime Rancher 2

Slime Rancher 2s Song of the Sabers-oppdateringen er her

Gjør deg klar for slimsnøballkamper.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Slime Rancher 2 har mottatt sin første store oppdatering, med tittelen 'Song of the Sabers', og det er mye ekstra innhold for fans av franchisen å synke tennene i.

Oppdateringens sentrale funksjon er et nytt sted - Powderfall Bluffs - som spillerne må oppdage inngangen til (vi hører at det er et sted i Ember Valley). Når det er vellykket vil ranchere bli transportert til en verden av forhistoriske slimes og snø, med mye å utforske og samle.

Powderfall Bluffs vil introdusere Saber Slimes og Saber Gordos for spillere å fange, samt en ny type sjeldne slim spillere må oppdage selv. I tillegg bringer øya en ny matkilde - Thundercluck Chickens og Thundercluck Chickadoos.

Breøya er også hjemsted for en rekke "aurorale anomalier" som bare vises etter mørkets frembrudd, og for å få mest mulig ut av øyas utforskning må spillerne oppsøke dem før solen står opp.

I tillegg er øya full av nye ressurser for spillere å dyrke, og bringer ny innredning, ny teknologi og oppgraderinger, samt oppdateringer til noen gamle teknologier og noen feilrettinger.

HQ
Slime Rancher 2

Relaterte tekster

0
Slime Rancher 2 avduket

Slime Rancher 2 avduket

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Monomi Park satte seg selv rett på spillkartet da de slapp Slime Rancher som Early Access i 2016, og suksessen stoppet ikke akkurat med den skikkelige lanseringen året...



Loading next content