Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Slow Horses

Slow Horses kommer tilbake i desember

Sesong 3 er på vei.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apple TV+ har avslørt at vi senere i år kan se frem til flere episoder av spiondramaserien Slow Horses. Til tross for at både sesong én og to debuterte i fjor har strømmeprodusenten allerede filmet og forberedt den tredje sesongen, og denne kommer på plattformen i god tid før jul.

Slow Horses Sesong 3 vil begynne å strømmes 1. desember. Det sies at serien vil starte med en premiere i to episoder og deretter gå tilbake til ukentlige nye episoder, noe som betyr at sesongen sannsynligvis vil avsluttes i begynnelsen av det nye året.

I sammendraget for den nye sesongen står det: "Et romantisk forhold i Istanbul truer med å avsløre en begravd MI5-hemmelighet i London. Når Jackson Lamb og hans team av misfits blir dratt inn i kampen, finner de seg selv fanget i en konspirasjon som truer fremtiden ikke bare for Slough House, men for MI5 selv."

Selv om vi ennå ikke har fått noen trailer for sesong 3 av Slow Horses kan du finne noen nye bilder nedenfor.

Slow HorsesSlow Horses
Slow HorsesSlow Horses

Relaterte teksterLoading next content