Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Epic Mickey 2: The Power of Two

Slutt for Epic Mickey-studioet?

Disney skal ha gitt opp Junction Point

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan se ut som Disney har satt strek for utviklerhuset Junction Point, kjent for plattformspillene Epic Mickey 1 og 2. Det melder i det minste jungelrapporten, med Wing Commander-skaperen Chris Robert og hans nye studio, Roberts Space Industries, i spissen.

På Twitter har nemlig Robert skrevet følgende melding:

- Andre salutt for et studio på syv dager. Adjø Junction Point, håper dere alle finner nye arbeidsplasser raskt, skrev Robert.

I etterkant har imidlertid meldingen blitt fjernet, til fordel for en forklaring der Robert viser til en artikkel hos MyNintendoNews, der stengingen av Junction Point er temaet. Går man imidlertid inn på denne artikkelen ser man at Roberts Twitter-melding er oppgitt som hovedkilde.

Forvirringen er dermed et faktum, selv om spekulasjonene om en mulig stenging har sirkulert lenge. Blant annet har George Broussard fra 3DRealms tatt til orde om saken med følgende Twitter-melding:

- Ryktene om stenging av Junction Point har sirkulert lenge. Det er ofte et dårlig tegn når de ansatte får fri i to månder rett etter en lansering, skriver Broussard.

Vi venter fortsatt på en offisiell bekreftelse, og håper Disney er villig til å gi studioet en siste sjanse. Etter det skuffende Epic Mickey 2: The Power of Two virker det dog mindre trolig.

Epic Mickey 2: The Power of Two

Relaterte tekster

7
Epic Mickey 2 til PS Vita

Epic Mickey 2 til PS Vita

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Disney gir seg ikke før det skuffende Epic Mickey 2 er å finne på alle tenkelige plattformer. Nå har de annonsert PS Vita-versjonen.Loading next content