Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Faction: Armageddon

Slutt for Red Faction

THQ setter strek for rivingsarbeidet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for imponerende ødeleggelsesfysikk imponerte ikke det nylig lanserte Red Faction: Armageddon nevneverdig som helhet. Dette har utgiver THQ tatt til etterretning og nå har selskapet kort og godt satt strek for serien:

- Siden de to siste spillene i serien ikke har etablert seg som noe mer enn en nisje har vi besluttet at vi ikke vil føre serien videre på noen meningsfylt måte, forklarer THQ-sjef Brian Farrell.

Samtidig passer Farrell på å nevne at utviklingsteamet som stod bak spillene er dyktige, og at denne gjengen vil slutte seg til resten av Volition og utvikle spillet Insane for selskapet.

Insane er for øvrig et samarbeidsprosjekt mellom THQ, Volition og den kjente filmregissøren Guillermo del Toro. Etter sigende skal Insane være starten på en trilogi og slippes til Xbox 360, Playstation 3 og PC i løpet av 2013.

Kilde: Joystiq.

Red Faction: Armageddon
Red Faction: ArmageddonRed Faction: Armageddon

Relaterte tekster

7
Red Faction: ArmageddonScore

Red Faction: Armageddon

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Hvis noen av dere aner hvem Superkidzen er, aner dere også hvem dette spillet passer best for. La det være liten tvil: Her skal det sprenges!

0
Flere gamle spill tilgjengelig på Xbox One

Flere gamle spill tilgjengelig på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsofts Xbox-avdeling fortsetter å gjøre gamle spill tilgjengelig på Xbox One via bakoverkompatibilitetstjenesten på konsollen. De nyeste i den lange rekken er Raiden...Loading next content