Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sly Collection

Sly Cooper feirer sitt 20-årsjubileum

Sony har produsert nye Sly Cooper-produkter som fans kan skaffe via PlayStation Gear Store.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi definitivt ikke er misfornøyde med at Sucker Punch ga oss både Infamous-serien og Ghost of Tsushima i løpet av de siste 13 årene, savner vi fortsatt deres vennlige tyv Sly Cooper og vennene hans. Deres første eventyr startet helt tilbake i 2002 på PlayStation 2, men siden 2013 har vi ikke fått noen virkelige tegn på liv utenfor sporadiske cameos.

Heldigvis savner Sucker Punch ham også, og i et langt innlegg på PlayStation Blog feirer utviklerne hans 20-årsjubileum med mange sjarmerende anekdoter fra produksjonen. Sony har også lansert nye produkter som du kan sjekke ut på PlayStation Gear Store, hvor vi spesielt anbefaler fansen en nærmere titt på jubileumsposteren.

Sly Collection, Sly Cooper: Thieves in Time og Bentley's Backpack har også blitt inkludert med PlayStation Plus Premium for å feire jubileet.

Sly Collection

Relaterte tekster

Sly CollectionScore

Sly Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

De tre første Sly Cooper-spillene har blitt trykket inn på Sony lille Playstation Vita, og vi har sjekket om vaskebjørnen fortsatt kan sjarmere...Loading next content