Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sly Collection

Sly, Jak og Daxter-samlinger til PS Vita

To knallgode samlepakker er etter alt å dømme på vei Sonys bærbare PS Vita-konsoll. Jak and Daxter Collection og Sly Collection!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rett før helgen kom den hyggelige meldingen om Jak and Daxter Collection, som skal slippes til PS Vita allerede i juni. Men det stopper ikke der. Sony har nemlig også presentert en PS Vita-versjon av samlepakken Sly Collection for det amerikanske sensurorganet ESRB (The Entertainment Software Rating Board).

ESRB jobber som kjent med å sette aldersgrenser på dataspill, og en oppføring i deres register pleier å være en god indikasjon på et kommende produkt, selv når dette ikke har blitt offisielt annonsert enda.

Vi krysser derfor fingrene for en slik annonsering i løpet av kort tid, mens vi noterer oss et nytt kjærkomment tillegg til PS Vita-spillbliblioteket.

Sly Collection

Relaterte tekster

Sly CollectionScore

Sly Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

De tre første Sly Cooper-spillene har blitt trykket inn på Sony lille Playstation Vita, og vi har sjekket om vaskebjørnen fortsatt kan sjarmere...Loading next content