Norsk
Gamereactor
nyheter
Sly Raccoon

Sly Raccoon 2 - Skjermiser til folket!

Så har Sony sluppet enda en gedigen bunke med skjermiser fra deres etterlengtede spill som omhandler det sleske og tyvaktige vaskebjørnen Sly. Sjekk ut skjermisene innafor!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Så har Sony sluppet enda en gedigen bunke med skjermiser fra deres etterlengtede spill som omhandler det sleske og tyvaktige vaskebjørnen Sly.

HQ

Spillet har fått undertittelen Band of Thieves og dukker opp i løpet av denne høsten! At vi har noe å glede oss til er det ikke noen tvil om for skjermisene ser lekre ut;

Relaterte tekster

0
Sly RaccoonScore

Sly Raccoon

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Muligheten til å snike seg inn på og overraske motstandere har tidligere vært forbeholdt spill som Metal Gear Solid og Splinter Cell. Men nå kommer Sly også!

0
Første skjermiser fra Sly Raccoon 2

Første skjermiser fra Sly Raccoon 2

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Etter mye rykter og filmklippet på MTV her om dagen, har Sony endelig sluppet de første skjermisene fra Sly Raccoon 2: Band of Thieves, som lanseres en gang i løpet av høsten 2004.

1
Sly Raccoon: Band of Thieves annonsert

Sly Raccoon: Band of Thieves annonsert

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det er ca. en måned siden vi kunne fortelle om rykter som sa at Sucker Punch jobbet med en fortsettelse til Sly Racoon. Nå er spillet endelig annonsert.

2
Nytt Sly Raccoon spill på vei?

Nytt Sly Raccoon spill på vei?

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det første Sly Racoon spillet var kanskje en smule for enkelt, men det hadde allikevel imponerede visuell overflate, styring og en håndfull gode ideer. Derfor er det vel heller ingen overraskelse at Sucker Punch er i gang med en oppfølger.Loading next content