Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gal*Gun: Double Peace

Smakløs samlerutgave til Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det slippes stadig mange kule samlerutgaver av spill. Den siste tiden har både Overwatch og Uncharted 4: A Thief's End fått to flotte bokser med både figurer og annet snadder. For hver kule og flotte samlerutgave kommer det vanligvis ut en drøss med dårlige også, og noen er mildt sagt smakløse som i tilfellet med Dead Island: Riptide hvor du kunne få en blodig kvinnekropp uten hode, armer og ben. Store pupper hadde den, da.

HQ
Gal*Gun: Double Peace
Hvem har vel glemt samlerutgaven til Dead Island: Riptide?

Denne tar nok hele smakløsskalaen til nye høyder. Inti Creates, selskapet bak Mighty No. 9, Mega Man 9 og kommende Bloodstained: Ritual of the Night, har i disse dager lansert et spill ved navnet Gal*Gun: Double Peace som er et "on rails" skytespill. Foruten tonen i spillet som er masse truseglimt (det er hele 450 trusedesign å finne i spillet) og lettkledde småjenter, lanserer de også en samleutgave ved navnet «Mr. Happiness Edition» hvor du får med blant annet en truse. Ja, du leste riktig, en truse.

For rundt €100 kan du bli den stolte eier av selve spillet, musikken til spillet, en artbook, in-game kostymer, en plakat og det som ser ut som en barnetruse.

Gal*Gun: Double Peace
En.. truse..

At en slik samlepakke kommer ut i Japan er ikke spesielt overraskende, men denne slippes i Nord-Amerika og Europa også. Og man kan vel trøste seg med at den sannsynligvis ikke er brukt.

Relaterte tekster

2
Røntgensyn-DLC til 600 kroner

Røntgensyn-DLC til 600 kroner

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gal*Gun: Double Peace er navnet på et PC-spill utviklet av Alchemist, og der handler det om å holde seg unna forelskede jenter etter at du har blitt truffet av Amors pil....

Smakløs samlerutgave til Europa

Smakløs samlerutgave til Europa

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

Det slippes stadig mange kule samlerutgaver av spill. Den siste tiden har både Overwatch og Uncharted 4: A Thief's End fått to flotte bokser med både figurer og annet...Loading next content