Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite V2 Remastered

Sniper Elite V2 Remastered har fått trailer og lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For litt over tre uker siden kunne Rebellion endelig bekrefte at Sniper Elite V2 får en remaster på både PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Da kunne studioet fortelle at PC og de sterkeste konsollene vil by på 4K og HDR, mens alle plattformene ville få med alt av innhold, seksten spillers multiplayer, sju nye spillbare figurer fra Zombie Army Trilogy og litt annet småtteri. Det hørtes jo lovende ut, så det var synd at vi ikke fikk se de grafiske forskjellene i aksjon eller en lanseringsdato. Heldigvis er det fikset nå.

Rebellion har gitt oss en ny trailer fra Sniper Elite V2 Remastered som både viser de grafiske forbedringene sammenlignet med originalen og avslører at spillet vil lanseres den 14. mai. Det er altså bare fem uker til vi kan kose oss med penere skarpskyting, slow-motion og meget detaljerte dødsskudd.

HQ
Sniper Elite V2 Remastered

Relaterte teksterLoading next content