Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 utsatt på PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om dagens konsoller ligner mer på hverandre enn noen gang før hva teknologi angår er det ikke alltid lett å få alt til å fungere overalt. Dette har utviklerne i CI Games fått erfare.

Polakkene forteller nemlig at PlayStation 5-utgaven av Sniper Ghost Warrior Contracts 2 har blitt utsatt på ubestemt tid som følge av "uforutsette tekniske utfordringer". Alle de andre utgavene, deriblant PlayStation 4, vil lanseres som planlagt den 4. juni, så PS5-eiere kan eventuelt kose seg med den utgaven mens de venter siden man får en gratis oppgradering. Da vil man dog ikke få nyte det i 4K, bedre grafikk generelt og kortere lastetider.

Heldigvis har de noen gode nyheter også, for spillet vil få en gratis utvidelse en gang i fremtiden. Denne vil gi oss et nytt stort kart og nye oppdrag, så det høres ikke verst ut.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Relaterte teksterLoading next content