Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone: Shadow Fall

Søksmål over grafikken i Killzone: Shadow Fall henlagt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor ble Sony trukket for retten i det som skulle vise seg å bli en tidkrevende sak knyttet til grafikken i PS4-spillet Killzone: Shadow Fall. På tross av lovnader i forkant kjørte nemlig ikke spillet med native 1080p-oppløsning. I stedet benyttet det seg av en teknikk kalt horizontal interlace, som fyller inn hull i bildet ved å hente informasjon fra forrige skjermbilde.

Søksmålet mot Sony var delvis basert på dette, men bevisene var tydeligvis ikke nok til å felle den japanske giganten når alt kom til alt. Som rapportert av Courthouse News har nemlig en dommer nå henlagt hele saken, og det vil heller ikke bli mulighet for noen av partene å anke avgjørelsen. Det eneste de med andre ord blir sittende igjen med, er utgiftene knyttet til sin egen saksbehandling.

Killzone: Shadow Fall

Relaterte tekster

Killzone: Shadow FallScore

Killzone: Shadow Fall

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Halo blandes med Half-Life, Prey og Deus Ex når Guerrilla Games gir slipp på grunnoppskriften og byr på en annerledes opplevelse...

1
Guerrilla ber om din hjelp

Guerrilla ber om din hjelp

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guerrilla har lagt ut en stor undersøkelse med massevis av spørsmål angående spillvaner og meninger om deres spill. De skriver spesifikt at de nå ønsker din hjelp til å...Loading next content