Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

Sonic 4: Episode 1 avdekket

Endelig vet vi hva Project Needlemouse er

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sega har endelig avdekket Sonic 4: Episode 1, som inntil nylig gikk under den mye omtalte arbeidstittelen Project Needlemouse. Som vi tidligere har regnet med, er det snakk om et todimensjonalt spill med Sonic i hovedrollen.

Handlingen kommer til å foregå etter den i Sonic & Knuckles, og skal være begynnelsen på en helt ny historie. Med "Episode 1"-tittelen kan vi nok regne med at det vil bli flere tilskudd etter hvert, noe Segas Ken Balough bekrefter:

- Som nevnt tror jeg det beste er å se på det som første del i et mye større eventyr. Da Sega lanserte Sonic 3, var det også første del i en historie som ble avsluttet i Sonic & Knuckles. I samme ånd kommer Sonic the Hedgehog 4 til å være en større historie, og dette er bare første kapittel. Man kan trygt si at fansen kommer til å glede seg til episode to når de blir ferdige med første episode, sier Balough.

Spillet er planlagt lansering for Xbox Live Arcade, Playstation Network og Wiiware, og de to sistnevnte versjonene kommer til å støtte bevegelsesfunksjoner av en foreløpig ukjent art. Sonic 4: Episode 1 skal etter planen lanseres i løpet av sommeren.

Sonic the Hedgehog 4: Episode I

Relaterte teksterLoading next content