Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Sonic besøker Monster Hunter Rise neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samarbeid er det nye store i spillverdenen, selv mellom tidligere konkurrenter, men også med ting vi vanligvis ikke forbinder med hverandre i det hele tatt. Ed Sheeran har tidligere sagt at han vil samarbeide med Pokémon Go, Fortnite får besøk av bokstavelig talt alt mulig og nå inntar Sonic the Hedgehog Monster Hunter Rise. Det blå pinnsvinet løper inn i spillet 26. november og vil være en belønning for et eventoppdrag.

Tre antrekk vil bli utgitt i forbindelse med dette eventet og det ser også ut til at det er mulig for palicoen din å bli Super Sonic, men vi vet ennå ikke hvordan man får til dette. I traileren får vi også se jegeren samle ringer, men om dette faktisk blir implementert i spillet gjenstår å se.

Se videoen nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

1
Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Monster Hunter Rise viderefører elementene som ble introdusert i World, og bringer også noe nytt på banen. Anders har anmeldt det...Loading next content