Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Colours: Ultimate

Sonic Colours: Ultimate kommer i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SEGA har nettopp bekreftet ryktene som et tysk innspillingsstudio startet i midten av mai. Nintendo Wii-spillet Sonic Colours fra 2010 slippes nemlig i forbedret utgave til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One i begynnelsen av september. Utgiveren har gitt denne remasteren tittelen Sonic Colours: Ultimate, som utvikles av Blind Squirrel Entertainment.

I tillegg til HD-oppløsning kan fans av det blå pinnsvinet se fra mot moderne kontrollalternativer og en ny spillmodus. I "Rival Rush" konkurrerer du mot Metal-Sonic om fine belønninger. Det loves forbedringer når det kommer til både gameplay og grafikk, hvilket vi dessverre ikke har noen ytterligere informasjon om. SEGA er dog mer informative når det gjelder forhåndsbestillinger.

De som kjøper den fysiske utgaven av Sonic Colours: Ultimte får en nøkkelring som forestiller Baby Sonic. De som bestiller digitalt får i stedet tidligere tilgang til spillet (fortsatt uklart hvor tidlig) og kosmetiske gjenstander til Sonic. Dette inkluderer profilbilder, skin i fargene gull og sølv, samt turboboosteren fra den offisielle Sonic the Hedgehog-filmen.

I Sonic Colours skal SEGAs raske maskot redde utenomjordiske "Wisps" fra den onde Dr Eggman. Til gjengjeld får vi nye evner som trengs for å klare de seks fargerike verdenene i en intergalaktisk fornøyelsespark. Spillet lanseres den 7. september.

HQ
Sonic Colours: UltimateSonic Colours: UltimateSonic Colours: Ultimate
Sonic Colours: Ultimate
Sonic Colours: UltimateSonic Colours: Ultimate

Relaterte tekster

0
Sonic Colours: UltimateScore

Sonic Colours: Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

I et forsøk på å modernisere et av det blå pinnsvinets beste eventyr har de klart å gjøre det dårlig.Loading next content