Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Forces

Sonic Forces' lanseringsdato og spesialutgave annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sonic-fansen snakker nok for det meste om hvor bra Sonic Mania er om dagen, men vi skal heller ikke glemme at det kommer mer fra den blå rakkeren senere i år. Når kommer faktisk Sonic Forces? Sega kan endelig gi oss svaret, og mer til.

De kan nemlig fortelle at spillet vil slippes den 7. november, samtidig som de avslører hva som er inkludert i spesialutgaven av spillet. Den sjeldne "Bonus Edition"-utgaven vil komme med en spesiell kontroller og tretten skins du kan bruke som figuren du skaper selv. Fem av disse skinsene er basert på Atlus- og Sega-figurer du nok vil kjenne igjen. Disse er Beat fra Jet Set Radio, hovedpersonen fra Persona 5, Puyo fra Puyo Puyo-serien; Nights fra Nights-spillene, og AiAi fra Super Monkey Ball. Frister dette?

Sonic Forces

Relaterte tekster

4
Sonic ForcesScore

Sonic Forces

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sonic fikk opp farten etter Mania tidligere i år, men kræsjer med dette rett inn i en vegg.Loading next content