Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Frontiers

Sonic Frontiers' første gratis DLC faller denne uken

Opplev lydene, severdighetene og hastigheten til Starfall Islands.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sonic Frontiers er det siste spillet som inneholder vår favoritt blå pinnsvin, og for å holde spillet friskt for fansen, lover Sega tre store oppdateringer i 2023. Den første av disse innholdsoppdateringene kalles Sights, Sounds and Speed Update og vil rulle ut den 23. mars.

I følge det tidligere publiserte innholdsveikartet vil Sights, Sounds and Speed-oppdateringen inneholde en fotomodus, en Jukebox og noen nye utfordringer for spillerne å gjennomføre.

Den andre oppdateringen, som for øyeblikket ikke har en utgivelsesdato, vil inkludere en Sonics bursdagshendelse, en Open Zone Challenge-modus og nye Koco-karakterer. Den tredje og siste DLC-en har flere spillbare figurer og historieinnhold som spillerne kan glede seg over.

Vil du sjekke ut severdigheter, lyder og hastighetsoppdatering?

Sonic Frontiers

Relaterte tekster

0
Sonic FrontiersScore

Sonic Frontiers

ANMELDELSE. Skrevet av Henric Pettersson

Sonic Team har sluppet løs Sonic i en åpen verden for første gang, og Henric er ikke skuffet over avgjørelsen deres.Loading next content