Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Frontiers
Featured: Gamescom 2022 Coverage

Sonic Frontiers ser ut til å lanseres 8. november

Sega Japan gjorde en feil og publiserte en trailer litt for tidlig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det blir stadig vanskeligere å unngå lekkasjer i spillindustrien hvor mange insidere, aldersvurderingsorganisasjoner, ulike forhandlere og flere avslører informasjon før den er offisielt presentert. Og for å gjøre vondt verre, er det også vanlig at utgiverne selv lekker ting på forhånd.

Som Sega, for å bruke et virkelig ferskt eksempel. De har nettopp lagt ut en Sonic Frontiers-trailer på sin japanske YouTube-konto som inkluderte en lanseringsdato. Siden denne tilsynelatende var ment å bli delt under kveldens Gamescom Opening Night Live (starter kl. 20.00), ble den raskt fjernet - men internett går aldri glipp av disse tingene og bildebevis ble sikret av flere personer, inkludert Nibel på Twitter.

På grunn av dette vet vi nå ganske sikkert (kilden er tross alt Sega) at Sonic Frontiers lanseres 8. november.

Sonic Frontiers

Relaterte tekster

0
Sonic FrontiersScore

Sonic Frontiers

ANMELDELSE. Skrevet av Henric Pettersson

Sonic Team har sluppet løs Sonic i en åpen verden for første gang, og Henric er ikke skuffet over avgjørelsen deres.Loading next content