Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Frontiers

Sonic Frontiers skal vise oss enda mer på Gamescom Opening Night Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunngjorde Subnautica-skaperne i Unknown Worlds at de skal avduke det mystiske turbaserte sci-fi-spillet sitt i Gamescom Opening Night Live-sendingen den 23. august, men det blir ikke bare foreløpig ukjente spill som dukker opp der.

Sega og Geoff Keighley avslører at Sonic Frontiers også vil vises frem i showet og at denne presentasjonen vil avsløre nye detaljer om det blå pinnsvinet sitt svar på Super Mario 64 og The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Forhåpentligvis betyr dette at vi blant annet får en lanseringsdato siden det er en del usikkerhet nå som stadig flere spill flykter fra den planlagte lanseringen sin i høst.

Sonic Frontiers

Relaterte tekster

0
Alt du må vite om Sonic Frontiers

Alt du må vite om Sonic Frontiers

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Både Skull and Bones og Sonic Frontiers er altså breiale nok til å lanseres dagen før God of War: Ragnarök, så med bare litt over to måneder til dette er det greit å få...Loading next content