Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Frontiers

Sonic the Hedgehog-skaperen erklærer seg skyldig i innsidehandel

Yuji Naka innrømmet at han visste om kunngjøringer og ville kjøpe aksjer foran dem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yuji Naka, tidligere Sonic-sjef, ble arrestert sent i fjor og siktet for innsidehandel etter at det ble antatt at han brukte sin kunnskap om kommende spillannonseringer til sin fordel for å kjøpe aksjer og deretter selge den aksjen videre til en høyere pris.

Nå, som rapportert av TBS News Dig, ser det ut til at Naka har innrømmet sin skyld angående disse anklagene, og uttalte under rettssaken at "det er ingen tvil om at jeg visste fakta om spillet før det ble offentliggjort og kjøpte aksjen."

Det virker som Naka har innrømmet skyld i en anklage han ville ha blitt funnet skyldig i uansett, da det ville vært ganske vanskelig for ham - en bransjeinsider - å argumentere for at han ikke hadde noen anelse om hva som foregikk på Square Enix, arbeidsgiveren hans på den tiden.

Hva synes du om dette?

Sonic Frontiers

Relaterte tekster

0
Sonic FrontiersScore

Sonic Frontiers

ANMELDELSE. Skrevet av Henric Pettersson

Sonic Team har sluppet løs Sonic i en åpen verden for første gang, og Henric er ikke skuffet over avgjørelsen deres.Loading next content