Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resistance 3

Sony annonserer PSN Pass

Nytt system skal hindre bruktsalg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det mystiske PSN Pass-merket ble først oppdaget da en ny samlepakken med en PS3-konsoll og det kommende Resistance 3 ble annonsert. I dag har Sony bekreftet at dette er en ny ordning myntet på nettspilling.

Offisielt skal ordningen gjøre Sony i stand til å tilby en bedre brukeropplevelse over nett, men hvis man ser litt nøyere på saken handler dette trolig vel så mye om å få bukt med det stadig økende bruktsalget.

Salg av bruktspill til konsoll har nemlig sett en markant økning over hele verden de siste årene. Mens dette er positivt for spillerne er det bekymringsverdig for spillutviklerne, ettersom gjensalget ikke fører til inntekter hos spillskaperne.

På PC har lisensnøkler vært vanlig i mange år, og selskaper som EA og THQ har i tillegg innført tilsvarende ordninger for enkelte av sine konsollspill.

Det første spillet som tar ibruk PSN Pass-ordningen blir Resistance 3, som lanseres den 7. september.

Om Sony planlegger et system der også bruktkjøpere kan komme seg på nett mot å kjøpe en ny PSN Pass-kode, er foreløpig uvisst. Sony har tidligere prøvd seg med en slik ordning for PSP-spillet SOCOM: Fireteam Bravo 3, uten at dette ble en videre suksess.

Kilde: Edge.

Resistance 3
Oppmerksomme øyne oppdaget et nytt merke på den kommende PS3+Resistance 3-pakken.

Relaterte tekster

Resistance 3Score

Resistance 3

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Resistance 3 har god skytefølelse, detaljerte omgivelser og smidig kampdynamikk. Richard har testet avtrekkerfingeren og satt karakter...Loading next content