Norsk
Gamereactor
nyheter

Sony åpner nettskyen for gamle klassikere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CES-konferansen infridde endelig et av Playstation-fansens ønsker da Sony Network Entertainment-sjef Andre House inntok scenen på elektronikmessen for å annonsere Playstation Now.

Dette er Playstations nye nettskytjeneste, og skal ifølge House bruke Gaikai-nettverket Sony kjøpte opp i juni 2012 til å la brukere streame Playstation-spill fra tidligere generasjoner på Playstation 3 og Playstation 4. Samtidig vil dette spillbiblioteket bli gjort tilgjengelig via PS Vita, nettbrett, smarttelefoner og TV-er.

Er du så heldig at du er på plass på messegulvet i Las Vegas, kan du få en smakebit på tjenesten allerede nå. Det skal være mulig for besøkende å streame The Last of Us og Beyond: Two Souls til PS Vita eller en Sony Bravia TV i messesenteret.

Brukere kan enten leie spill eller kjøpe et abonnement som gir dem tilgang på flere ulike titler. Etter planen skal tjenesten gå inn i en lukket betafase i USA allerede i slutten av måneden, og selve tjenesten skal være klar der i sommer. Her i Europa må vi nok vente litt lengre, da det ikke foreligger noe europeisk lanseringssvindu helt enda.

Tror du at Playstations fremtid kan ligge i skyene?

Sony åpner nettskyen for gamle klassikere


Loading next content