Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

Sony avkrefter Little Big Planet 2

Ikke på vei likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Game Developers Conference ble det nye kontrollsystemet Playstation Move blant annet demonstrert via et spesiallaget nivå i Little Big Planet. Dette startet et rykte om at Little Big Planet 2 med Move-støtte var på vei, noe som ble mer enn et rykte når en Sony-ansatt i Nederland proklamerte at Little Big Planet 2 ville bli lansert med Move-støtte.

Nå dementerer Sony ryktene, og hevder at det ikke er noen planer om en oppfølger til Little Big Planet på det nåværende tidspunkt.

- Som demonstrert på GDC var Little Big Planet et eksempel på hvordan et eksisterende spill kan tjene på å ha Playstation Move Motion Controller-support. Dette er ikke en bekreftelse på Little Big Planet 2, og vi har ikke noen annonseringer nå rundt Little Big Planet-merkevaren, skriver Sony i en pressemelding.

Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...Loading next content