Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout HD

Sony fjerner omdiskutert reklame

Reklamedrama i Wipeout HD

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne reklamefirmaet Double Fusion annonsere et nytt samarbeid med Sony hvor de ville plassere dynamisk reklame i flere Playstation 3-spill, blant annet som korte videoer under innlastingen av Wipeout HD.

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og allerede i dag morges kunne nettstedet Industrygamers melde om en youtube-video som påviste at lastetiden nå var utvidet med nesten ti sekunder, og det ble av mange spekulert om dette var for å øke reklamens eksponeringstid på skjermen.

Bare timer senere kunne en talsmann fra Sony fortelle Eurogamer at reklamen nå er fjernet, og at de vil sørge for at reklame ikke påvirker spilloplevelsen på Playstation 3 i fremtiden.

Wipeout HD

Relaterte tekster

Wipeout HDScore

Wipeout HD

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Alt snakket om HD-spill og neste generasjon er en gedigen bløff. Wipeout HD på Playstation 3 viser deg hvor skapet skal stå!

5
Wipeout Collection kommer til Playstation 4

Wipeout Collection kommer til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått mange år uten at vi har fått noe nytt Wipeout, og det ser ikke ut til å bli noe endring på dette med det første. Dog kan de av dere som lengter sende en...Loading next content